DAANdesign | Our Services
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
ABOUT DAANdesign

Schoonheid kan zich verstoppen in kleine dingen. De kleur van een steen, het patroon van een straat, de lichtval door de takken, ochtendmist. Je hoeft niet ver te gaan om deze schoonheid te vinden, je moet het alleen wel zien. Deze kleine onverwachte pareltjes zijn met hun prachtige kleuren, structuren, details en vormen, de grootste inspiratiebron voor Daniëlle.

INSPIRATION

Tijdens haar studie aan de Design Academy in Eindhoven ontwikkelde product- en materiaalontwerpster Daniëlle van Lunteren zich tot een ware ‘leerexpert’. Geïnspireerd door structuren en vormen uit de natuur en haar omgeving bewerkt Daniëlle diverse soorten leer op unieke wijze. Door middel van technieken zoals perforeren en scheuren maar ook door het gebruik van zuur en hitte creëert ze bijzondere nieuwe dessins en vormen in het leer.